Vinohraní ve Viniu- festival Velké Pavlovice- TRAKTOR, HARLEJ, ALKEHOL

27.08.2022

Areál Vinium, Hlavní 666, Velké Pavlovice



Popis akce Vinohraní ve Viniu- festival Velké Pavlovice- TRAKTOR, HARLEJ, ALKEHOL

Vinohraní ve Viniu se koná každoročně na konci prázdnin v krásném areálu společnosti VINIUM ve Velkých Pavlovicích. Letošní devátý ročník se koná poslední prázdninovou sobotu a to 27.08.2022.

Těšit se můžete na úderníky z kapely TRAKTOR, o kterou jste si hromadně psali a tak jsme vaše přání vyslyšeli :) Další velkou hvězdou bude HARLEJ, který loni oslavil krásných 25 let na scéně a na našem festivalu vystoupí se svou energickou show úplně poprvé. Třetí slavnou kapelou jsou oblíbení ALKEHOL, kteří letos slaví rovných 30 let a s touto jedinečnou a speciální show přijedou i na své oblíbené VINOHRANÍ, takže se máte opravdu na co těšit.

Další kapely jsou v jednání a budou postupně zveřejněny.

Přijďte oslavit víno a první burčák na rockovou hudební událost. Kromě skvělé muziky zde také proudem teče nejen velmi kvalitní víno, ale i dobré pivo a gurmánským zážitkem je nepřeberné množství stánků s kvalitním jídlem i doplňky.

Dobré jídlo a pití mohou návštěvníci konzumovat ve velkokapacitních stanech, ze kterých vidí přímo až na festivalové pódium! Samozřejmostí je také kvalitní technické zajištění a velkoplošná LED obrazovka.



Festival Vinohraní ve Viniu v srpnu 2022 ve Velkých Pavlovicích



Cena:650 Kč


PRODEJ VSTUPENEK Vinohraní ve Viniu- festival Velké Pavlovice- TRAKTOR, HARLEJ, ALKEHOL -Areál Vinium, Hlavní 666, Velké Pavlovice

KOUPIT VSTUPENKY

Další koncerty skupiny Harlej
Oficiální web skupiny Harlej: http://harlej.cz/

Další koncerty skupiny Traktor
Oficiální web skupiny Traktor: http://www.traktor-rock.cz/










Zaslat odkaz na kulturní akci Vinohraní ve Viniu- festival Velké Pavlovice- TRAKTOR, HARLEJ, ALKEHOL -Areál Vinium, Hlavní 666, Velké Pavlovice na mail:
Váš e-mail:
E-mail příjemce:
Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?



Přidat kulturní akci Přidat koncert v Ostravě ZDARMA