Velká žranice No. 2 (Lukáš Hejlík, Beer with Travel)- Ostrava

28.07.2021

AMFI Ostrava-Poruba, M. Kopeckého 675, Ostrava



Popis akce Velká žranice No. 2 (Lukáš Hejlík, Beer with Travel)- Ostrava

Kulinářské odpoledne v parku u Pokladu a na Letní scéně Amfi  –  foodzóna, busking stage, chill zóna, diskuzní fórum aj. 

 

Foodzóna v parku a před Pokladem (zdarma, od 16:00):

 

 

Program na Letní scéně Amfi (placený, vstup 150 Kč):

 

  • 19:00 Povídání s Lukášem Hejlíkem
  • 20:30 Transsibiřská Magistrála – cestovatelský stand-up Beer with Travel

Když se řekne Rusko, neznamená to pro našince obvykle bohatou kulturní historii, ale spíše nepříjemnou kapitolu dějin, kontroverzní mezinárodní politiku, KHL a vodku. Dva kluci z Prahy jsou přesvědčení o tom, že podobné generalizace jsou celkem k ničemu, a tak nahodili batohy na záda, dopili poslední české pivo a vyrazili se s Ruskem a Rusy seznámit osobně a hezky zblízka.

S lahváčem v ruce ujeli vlakem od Finského zálivu k Japonskému moři přes 10 000 kilometrů, cestou navštívili mnoho zajímavých míst a nechali se okouzlit krásou Bajkalu. Vyslechli řadu neobyčejných příběhů od obyčejných lidí a po celou dobu poctivě ochutnávali lokální pivo i gastronomické dobroty.

Můžete se těšit na více či méně vtipné příběhy z cest, hezké fotky a snad i pár zajímavostí z navštívených míst. Nečekejte přednášku plnou historických dat a zeměpisných termínů, ale uvolněné vyprávění o zážitcích a svobodě, kterou člověk při takovém cestování zažívá.

 



Cena:150 Kč


PRODEJ VSTUPENEK Velká žranice No. 2 (Lukáš Hejlík, Beer with Travel)- Ostrava -AMFI Ostrava-Poruba, M. Kopeckého 675, Ostrava

KOUPIT VSTUPENKY






Zaslat odkaz na kulturní akci Velká žranice No. 2 (Lukáš Hejlík, Beer with Travel)- Ostrava -AMFI Ostrava-Poruba, M. Kopeckého 675, Ostrava na mail:
Váš e-mail:
E-mail příjemce:
Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?



Přidat kulturní akci Přidat koncert v Ostravě ZDARMA