Třebovický koláč- kulturní festival Ostrava

17.09.2021-19.09.2021

Třebovický park, Třebovická 5007/80, Ostrava



Popis akce Třebovický koláč- kulturní festival Ostrava

Podzimní slavnost Třebovický koláč je kulturní festival, který se koná již 17. rokem
v areálu Třebovického parku v městském obvodě Ostrava - Třebovice. 

Festival je multižánrový a nabízí divákům širokou paletu účinkujících. Celá akce se nese v duchu tradičního, historického a folklorního rázu a nabízí, krom čistě hudebních a tanečních složek, také dramatická, akční a jiná vystoupení.

Své si tady najde jistě každý z vás.
 

V pátečním programu vystoupí kapela EPYDEMYE, folklorista Tomáš Koláček s projektem 3světy, na závěr zazpívá Ewa FARNA. V parku se s divadlem představí Víťa Marčík s příběhem Středověká mysteria.

V sobotu se mohou diváci těšit na Pavla Žalmana Lohonku a Spol., kapelu Žamboši, Vojenský umělecký soubor Ondráš, který nám zahraje spolu s ženským sborem a večer uvedou příběh „Ondrášovské putování“. Divadlo Víti Marčíka zahraje pohádku Bajaja.

V neděli začneme mší svatou, kterou doprovodí Pavel Helan, který bude mít také samostatný koncert. Zahraje kapela BG Styl, Víťa Marčík uvede pohádku Šípková Růženka a na závěr si zazpíváme spolu s Jankem LEDECKÝM.

 

V areálu parku budou po celou dobu slavnosti stánky s ukázkami a výrobou lidových řemesel, atrakce, historický šerm, zvířecí farma, divadla pro děti, ohňová show
a nebude chybět ani prodej koláčů. 

Účinkující

Ewa FARNA, Janek LEDECKÝ, ŽALMAN & Spol., Pavel HELAN, Žamboši, EPYDEMYE, BG Styl, Tomáš Koláček, Vojenský umělecký soubor ONDRÁŠ, Divadlo Víti Marčíka



Cena:400 Kč


PRODEJ VSTUPENEK Třebovický koláč- kulturní festival Ostrava -Třebovický park, Třebovická 5007/80, Ostrava

KOUPIT VSTUPENKY






Zaslat odkaz na kulturní akci Třebovický koláč- kulturní festival Ostrava -Třebovický park, Třebovická 5007/80, Ostrava na mail:
Váš e-mail:
E-mail příjemce:
Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?



Přidat kulturní akci Přidat koncert v Ostravě ZDARMA