TARJA TURUNEN- koncert v Ostravě

19.12.2019

20:00

Multifunkční aula Gong Ostrava



Popis akce TARJA TURUNEN- koncert v Ostravě

TARJA opět míří do Česka! Exkluzivní vánoční koncerty v novém hudebním složení a s novým programem odehraje hned ve čtyřech městech!

Finská zpěvačka TARJA TURUNEN si již tradičně pro své české fanoušky připravila speciální vánoční koncerty. Po loňských naprosto úchvatných a také beznadějně vyprodaných koncertech odehraje Tarja v tomto roce před Vánoci hned čtyři vystoupení se zbrusu novým programem a úplně novým hudebním seskupením.

Rocková, operní a metalová zpěvačka si pro Českou republiku připravila vánoční set plný tradičních písní za speciálního doprovodu violoncella, kláves a kytar. V tomto složení bude Tarja hrát vůbec poprvé! A jako tečku přidá take část s oblíbenou písní Ave Maria. Přijďte si užít tuto jedinečnou show a naladit se na přicházející svátky!

Na tento neopakovatelný zážitek se můžete těšit 16. prosince ve Zlíně v Kongresovém centru, 17. prosince v Olomouci v kostele Panny Marie Sněžné, 18. prosince v Hradci Králové v centru Aldis a 19. prosince v Ostravě v hale Gong.

S koupí vstupenek příliš neotálejte, ať vám tato kouzelná show neunikne! Ten, kdo viděl některý z vánočních koncertů Tarji v uplynulých letech, bude jistě souhlasit, že jde o nejkrásnější vánoční koncerty, jake se v Česku uskutečnují. Tarja se na vás těší i letos a to s novým programem "Christmas Together"!

Cena:1390,-


PRODEJ VSTUPENEK TARJA TURUNEN- koncert v Ostravě -Multifunkční aula Gong Ostrava prodej vstupenek Ticketstream

KOUPIT VSTUPENKY






Zaslat odkaz na kulturní akci TARJA TURUNEN- koncert v Ostravě -Multifunkční aula Gong Ostrava na mail:
Váš e-mail:
E-mail příjemce:
Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?



Přidat kulturní akci Přidat koncert v Ostravě ZDARMA