Rocková smršť v Hudebním bazaru Ostrava

26. 5. 2023

20:00

Hudební Bazar, Nádražní 3136/138a, Ostrava



Popis akce Rocková smršť v Hudebním bazaru Ostrava

Přijďte si užít našlapaný trojkoncert kapel Luxfery, Johan V. a Hořčík!
 
Luxfery jsou mladá autorská kapela z Olomouce, založená na nekompromisních beatech, špinavých kytarách a obvykle melancholických, českých textech. Jejím tradičním útočištěm jsou rockové kluby, připravené vsáknout do sebe dunění basy, kopáku a chaotickou energii poctivého rockového koncertu, při kterém se vám osobitý post-grunge dostane pod kůži.
 
Johan V. - Čtyřčlenná kapela plná energie! Hudba kloubící mladou nerozvážnost, promyšlenou basovou linku, šílená kytarová sóla a ostře zpívané anglické texty zahalené v masivním beatu energických bicí, krabičky cigaret a whisky bez ledu, to jsou Johan V. V jejich hudbě lze najít prvky 70’s rock’n’rollu, blues a hard rocku. Jejich teatrální až drzé vystupování by si neměl nechat ujít žádný fanoušek rock’n’rollu!
 
Hořčík je hudební skupina, v jejíž hudbě se odráží alternativní prvky ostravského rockového undergroundu, vtip, ale i životní zkušenosti. Muzikanti známí z kapel Jakost, Rezavé trubky, nebo Hesy lesy se spojili ve zcela nový projekt s debutovým koncertem v Hudebním bazaru.
 
Vstupné dobrovolné


Koncert Rocková smršť v Hudebním bazaru v Ostravě 2023






https://www.facebook.com/events/261060139602765


Zaslat odkaz na kulturní akci Rocková smršť v Hudebním bazaru Ostrava -Hudební Bazar, Nádražní 3136/138a, Ostrava na mail:
Váš e-mail:
E-mail příjemce:
Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?



Přidat kulturní akci Přidat koncert v Ostravě ZDARMA