Queenie pod širým nebem 2020- koncert v Ostravě

19.08.2020

Dolní oblast Vítkovice, Dolní oblast Vítkovice, Ostrava



Popis akce Queenie pod širým nebem 2020- koncert v Ostravě

QUEENIE zavítají 19.8. v rámci tour Pod širým nebem 2020 také do Ostravy! Místem konání bude tentokrát jedinečný indisturiální areál v Dolních Vítkovicích.
Jedna z nejuznávanějších Queen tribute kapel na světě a suverénně nejúspěšnější Queen tribute kapela v České republice, která vyprodala 2x po sobě pražskou O2 arénu, vyráží na letní Open Air tour v Česku a Slovensku celkem ve 13 městech. Ostrava nebude chybět pochopitelně ani tento rok! 
 

Precizní ztvárnění písní této legendy světového rocku v původních aranžích a tóninách, absolutní technická dokonalost a perfekcionismus. To vše jsou Queenie v čele se zpěvákem Michaelem Kluchem. Queenie si zakládají na přesném a autentickém pojetí písní Queen, a to ve špičkové kvalitě v dobových kostýmech. Definují žánr, v němž se hudebně realizují, jako koncertní divadlo. Všechny písně jsou hrány živě v původních tóninách a na autentické nástroje, čímž se kapela odlišuje od mnohých jiných kapel tohoto hudebního oboru.

Pořadatelem koncertu je agentura TT Events Production.


Door open: 18:00h
Start show: 20:00h



Cena:350 Kč


PRODEJ VSTUPENEK Queenie pod širým nebem 2020- koncert v Ostravě -Dolní oblast Vítkovice, Dolní oblast Vítkovice, Ostrava

KOUPIT VSTUPENKY






Zaslat odkaz na kulturní akci Queenie pod širým nebem 2020- koncert v Ostravě -Dolní oblast Vítkovice, Dolní oblast Vítkovice, Ostrava na mail:
Váš e-mail:
E-mail příjemce:
Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?



Přidat kulturní akci Přidat koncert v Ostravě ZDARMA