OLDIES FESTIVAL 2019/ Největší open air v ČR nabitý energií 90. let/- Ostrava

15.06.2019-16.06.2019

17:00

Dolní oblast Vítkovice Ostrava



Popis akce OLDIES FESTIVAL 2019/ Největší open air v ČR nabitý energií 90. let/- Ostrava

Oldies festival, který navštívilo během čtyřech ročníků přes 50 tisíc lidí, nabízí širokou nabídku interpretů z 90. let minulého století.
Organizátoři se pro rok 2019 rozhodli dovést do České republiky nejen skupiny z 90.let, ale také z 8O.let a milénia. Tím se řadí mezi největší Oldies festival v ČESKÉ A SLOVENSKÉ REPUBLICE.

Safri Duo hvězdou Oldies festivalu

První půlkulatiny oslaví v Ostravě počátkem léta Oldies festival. Mezi hvězdy letošního ročníku, který se uskuteční v sobotu 15. června v Dolních Vítkovicích, patří bezesporu dánská skupina Safri Duo či zpěvák původem z Trinidadu Haddaway. Oldies festival se v moravskoslezské metropoli koná od roku 2015 a nabízí známé a slavné interprety z 90. let minulého století. "Chceme obohatit ostravskou kulturu něčím odlišným, než je současná hudba," poukázal ředitel festivalu Jan Válek s tím, že novinkou 5. ročníku je opuštění původní myšlenky specializovat se pouze na "devadesátky". Stejně jako loni tak i letos se na Oldies festivalu představí sedmička interpretů. "Hlavní hvězdou letošního ročníku bude Safri Duo, které tvoří spolužáci z Dánské královské hudební konzervatoře Uffe Savery a Morten Friis," uvedl Válek a dodal, že dalšími letošními vystupujícími jsou skupina Milli Vanilli´s Fab Morvan, zpěvák Haddaway, německé taneční duo La Bouche, americká R&B skupina Londonbeat, v Chicagu vzniklé duo The Outhere Brothers a německá aurodance skupina Masterboy se zpěvačkou Beatrix Delgado, která se vrátí po loňském úspěchu. "Letošní novinkou bude Oldies kemp v těsném sousedství festivalového areálu. Chybět nebude autogramiáda interpretů, stejně jako loni bude celý festival přenášet živě rádio Kiss," uzavřel Válek. (plk)

Cena:550,-


PRODEJ VSTUPENEK OLDIES FESTIVAL 2019/ Největší open air v ČR nabitý energií 90. let/- Ostrava -Dolní oblast Vítkovice Ostrava prodej vstupenek Ticketstream

KOUPIT VSTUPENKY






Zaslat odkaz na kulturní akci OLDIES FESTIVAL 2019/ Největší open air v ČR nabitý energií 90. let/- Ostrava -Dolní oblast Vítkovice Ostrava na mail:
Váš e-mail:
E-mail příjemce:
Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?



Přidat kulturní akci Přidat koncert v Ostravě ZDARMA