Martin Evžen Kyšperský – ONLINE párty

23.04.2021

Kulturák NMnM, Tyršova 1001, Nové Město na Moravě



Popis akce Martin Evžen Kyšperský – ONLINE párty

Další on-line stream z Kulturáku je tady. 

Odkaz na Youtube zde: Bude zveřejněn cca 30 minut před začátkem koncertu

Facebook zde: Bude zveřejněn cca 30 minut před začátkem koncertu

Martin E. Kyšperský zpěvák, kytarista a autor skladeb kapely Květy. Získal mnoho ocenění, například Vinyla nebo Anděl (čtyřikrát za kapelu, jednou sólo). Věnuje se i aranžování a natáčení hudby pro jiné umělce, složil hudbu pro Divadla Reduta, Na provázku, Marta, Městské divadlo Zlín, pro řadu rozhlasových her a také pro dva celovečerní filmy a písně pro seriál Svět pod hlavou, oceněný Českým lvem. Založil kapelu Mucha a nahrál s ní dvě alba. Řadu jeho textů zhudebnila Lenka Dusilová. Hrál s písničkářem Jakubem Cermaque, experimentátorem Tomášem Vtípilem, bluesmanem Janem Ficem a dalšími.

Jako příležitostný herec natočil okolo desítky seriálů a filmů, jako například Případ pro exorcistu, Světlu vstříc, Trpaslík, Rédl, Přes prsty, Dáma a král, Nonstop lahůdky a další. S kapelou si zahrál i ve Francii, Srbsku, Holandsku, na Ukrajině a v Rakousku. Především však vystupuje v České republice, a to právě i kvůli akcentu na texty, které jsou dlouhá léta oceňovány kritikou pro svůj originální jazyk. Je jedním z poeticko-surrealistických mluvčích své generace. Sólové koncerty znamenají možnost bližšího kontaktu s publikem a jiný pohled na ty nejdůležitější písně z celé jeho autorské dráhy.



Cena:50 Kč


PRODEJ VSTUPENEK Martin Evžen Kyšperský – ONLINE párty -Kulturák NMnM, Tyršova 1001, Nové Město na Moravě

KOUPIT VSTUPENKY






Zaslat odkaz na kulturní akci Martin Evžen Kyšperský – ONLINE párty -Kulturák NMnM, Tyršova 1001, Nové Město na Moravě na mail:
Váš e-mail:
E-mail příjemce:
Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?



Přidat kulturní akci Přidat koncert v Ostravě ZDARMA