Koncert: Vladivojna La Chia- Ostrava

06.04.2024

Dock Ostrava, Havlíčkovo Nábřeží 101/28, Ostrava



Popis akce Koncert: Vladivojna La Chia- Ostrava

JARO 24

Vladivojna La Chia 

Vladivojna La Chia je výrazná zpěvačka, textařka a hudební skladatelka, která se vedle sólové tvorby věnuje také hudbě filmové a divadelní. Publikum jí zná především jako excentrickou performerku, která svůj hlas používá na všechny způsoby. V současné době se však Vladivojniny koncerty posunuly směrem k větší jemnosti. Je to dáno hlavně tím, že Vladivojnu uhranul zvuk klavíru a spojila se s pianistkou Karolínou Šustovou, která některé její písně přearanžovala právě pro tento velkolepý nástroj. Nezůstane však jen pouze u piana. Vladivojna sama se tradičně doprovází na akustickou a elektrickou kytaru. Karolína střídá klavír se syntezátory a kytarami. 

V Ostravě se představí v této formaci: 
Vladivojna La Chia – voc, g; 
Karolína Šustová – g, keys; 
Tereza Čepková – b
Luboš Pavlík – dr.

Koncerty tím dostávají rockovější říz. Zaznívají jak písně z nejstarších alb Tajemství Lotopu, Bohémy či ŠRAF, tak také ze soundtracků Nevinnost, Až po uši nebo 8 hlav šílenství, či z posledních alb Hrdinům naší doby a Tam v hluboké tmě tepe a září.

 

Vladivojna se narodila v Ostravě a začínala jako zpěvačka big pussy beatové holčičí kapely Kočičíčíči. Poté spoluzaložila psychadelic rockovou skupinu Banana, se kterou vydala tři alba a koncertovala před Marilyn Mansonem, Scorpions či Richardem Mullerem. Vladivojna je také první laureátkou Ceny Jantar za interpretku roku. Vystudovala ateliér Intermediálních forem na Ostravské Univerzitě. Tvoří a skládá v Praze i v Ostravě.

 



Cena:150 Kč


PRODEJ VSTUPENEK Koncert: Vladivojna La Chia- Ostrava -Dock Ostrava, Havlíčkovo Nábřeží 101/28, Ostrava

KOUPIT VSTUPENKY





Koncert: Vladivojna La Chia- Ostrava -Dock Ostrava, Havlíčkovo Nábřeží 101/28, Ostrava

Zaslat odkaz na kulturní akci Koncert: Vladivojna La Chia- Ostrava -Dock Ostrava, Havlíčkovo Nábřeží 101/28, Ostrava na mail:
Váš e-mail:
E-mail příjemce:
Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?



Přidat kulturní akci Přidat koncert v Ostravě ZDARMA