Koncert Metal Factory + Rimortis + Erin- Ostrava

13.04.2024

BARRÁK music club, Fügnerova 595/1, Ostrava



Popis akce Koncert Metal Factory + Rimortis + Erin- Ostrava

V sobotu 13.4. se klub Barrák v Ostravě opět otřese v základech! Tohle datum si nesmazatelně poznačte do svých diářů! Budeme oslavovat, bavit se a uděláme "pořádný kus práce pro heavy metal"!

METAL FACTORY - stále ještě Ostravská novinka se dvěma zpěvačkami v čele, které doplňují bývalí spoluhráči ze Salamandry v roce 2022 vydala debutové album Defeat All a úspěšně jej pokřtila právě v klubu Barrák. Začátkem roku 2024 ohlašuje práce na novém CD, zveřejňuje z něj první ochutnávku a 13.4. oslaví opět v Barráku první 3 roky na scéně. Očekávejte novinky, živelné vystoupení, speciální program právě při této příležitosti a návrat Pavlíny Mochové za mikrofon!

https://www.metal-factory.cz/

www.facebook.com/MetalFactoryOfficial

RIMORTIS - konečně opět v Ostravě! Power/speed/melodic metalová stálice domácí rockové scény snad ani nepotřebuje představovat a letos slaví neuvěřitelných 25 let! V duchu oslav se ponese i koncert 13.4. kdy lze očekávat, že stále stoupající Rimortis zahraje průřez svou neuvěřitelně bohatou, podmanivou tvorbou. Během své existence stihli Rimortis nasbírat značné množství pódiových zkušeností na všech typech pódií a po boku významných jmen hudební scény. Je jasné, že stage nového klubu Barrák jim bude více než pasovat a Vy si tuhle show rozhodně užijete!

https://www.rimortis.cz/aktualne/

https://www.facebook.com/RIMORTISofficial

ERIN - mladá, pracovitá domácí hardrocková kapela se svým debutovým albem Overture získává nové a nové posluchače a přestože se ve své tvorbě inspiruje kapelami jako Ozzy Osbourne, Gary Moore nebo Hammerfall, posluchači u ní vidí inspiraci třeba i v Iron Maiden. Kapela přináší vždy poctivé hardrockové vystoupení s instrumentální vyspělostí, doplněnou o charismatický hlas zpěváka Jestera Sparkse a 13.4. tomu rozhodně nebude jinak!

www.facebook.com/erin.rockband/

Podrobnosti o tomhle nabitém večeru budou postupně zveřejňovány na webových stránkách a sociálních sítích!



Cena:250 Kč


PRODEJ VSTUPENEK Koncert Metal Factory + Rimortis + Erin- Ostrava -BARRÁK music club, Fügnerova 595/1, Ostrava

KOUPIT VSTUPENKY





Koncert Metal Factory + Rimortis + Erin- Ostrava -BARRÁK music club, Fügnerova 595/1, Ostrava

Zaslat odkaz na kulturní akci Koncert Metal Factory + Rimortis + Erin- Ostrava -BARRÁK music club, Fügnerova 595/1, Ostrava na mail:
Váš e-mail:
E-mail příjemce:
Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?



Přidat kulturní akci Přidat koncert v Ostravě ZDARMA