JANÁČEK A TŘI TYGŘI/STOLETÁ KOMEDIE KULTURY/- Ostrava

04.12.2018

19:00

Multifunkční aula Gong Ostrava



Popis akce JANÁČEK A TŘI TYGŘI/STOLETÁ KOMEDIE KULTURY/- Ostrava

Slavnostní multižánrový galakoncert u příležitosti ukončení oslav stého výročí československé státnosti s názvem Leoš Janáček a Tři Tygři připravila na 4. prosince 2018 Společnost pro kulturu a umění ve spolupráci s krajským úřadem Moravskoslezského kraje.

Koncert proběhne v hale Gong v Dolní oblasti Vítkovic a začíná v 19 hodin.

Záměrem koncertu je složit hold všem významným umělcům s vazbou na Moravskoslezský kraj, kteří v průběhu let 1918 až 2018 výrazně přispěli k rozvoji svého uměleckého žánru. Z toho důvodu vydá Moravskoslezský kraj ke koncertu reprezentativní publikaci, rozdělenou do pěti kapitol (výtvarné umění, literatura, hudba, film a divadlo), kterou obdrží zdarma každý návštěvník koncertu. V publikaci pak čtenář najde přehled umělecké tvorby nejvýznačnějších umělců, kteří svým uměním přesáhli hranice kraje i československého státu. Publikace má zároveň bohatou obrazovou přílohu.

V programu koncertu vystoupí Janáčkova filharmonie, Eva Dřízgová, Patricia Janečková, Libor Olma, Elis Mraz, Boris Urbánek Band, David Stypka a Bandjeez, Places, dechový orchestr složený z hráčů orchestru operety Národního divadla moravskoslezského, Libor Kolek a Adam Farana, Rudolf Březina, Edvard Schiffauer, spojené pěvecké sbory Moravy a Slezska a další.

Koncertem bude provázet herecká kabaretní skupina Tři Tygři.

Režii koncertu má Janka Ryšánek Schmiedtová, autorem scénáře je Ladislav Vrchovský, choreografii má Jana Tomsová.

Cena:300,-


PRODEJ VSTUPENEK JANÁČEK A TŘI TYGŘI/STOLETÁ KOMEDIE KULTURY/- Ostrava -Multifunkční aula Gong Ostrava prodej vstupenek Ticketstream

KOUPIT VSTUPENKY






Zaslat odkaz na kulturní akci JANÁČEK A TŘI TYGŘI/STOLETÁ KOMEDIE KULTURY/- Ostrava -Multifunkční aula Gong Ostrava na mail:
Váš e-mail:
E-mail příjemce:
Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?



Přidat kulturní akci Přidat koncert v Ostravě ZDARMA