INSANIA/SPAM Tour/Support: DRUTTY- koncert Ostrava

29.03.2019

20:00

Barrák Music Club Ostrava



Popis akce INSANIA/SPAM Tour/Support: DRUTTY- koncert Ostrava

Koncem února 2019 odstartuje INSANIA sérii koncertů Kancionál Tour na podporu unikátního projektu multimediální knihy KACÍŘŮV KANCIONÁL, souboru ilustrovaných textů INSANIE komentovaných historickými figurami, vrahy, filozofy, revolucionáři, ďáblem i Bohem formou diskusí na sociálních sítích.

Insania vznikla roku 1987, po několika koncertech jí byla roku 1988 ze strany brněnské StB zakázána další činnost. Poté chvíli působí pod krycím názvem Skimmed a pod touto hlavičkou v roce 1990 vydává LP New Insanity, jednu z prvních nezávislých desek v Československu. Roku 1992 obnovuje činnost opět pod názvem Insania a v novém složení vydává roku 1994 první CD Crossfade, které slavilo úspěch i v zahraničí. Kapela dále koncertuje po celé Evropě, vydává se na turné do USA a hraje společně s kapelami jako je Voivod, No means no nebo Killing Joke. Od roku 1991 se datuje její přátelský vztah s Jello Biafrou (ze sanfranciských Dead Kennedys, který si kapelu oblíbil).

INSANIA je kultem na tuzemské tvrdě alternativní scéně. Za dobu svého působení m.j. třikrát převzala Cenu Anděl, řada ocenění pochází také z rockově zaměřené ankety Břitva včetně zařazení skupiny do „Galerie legend“.

Cena:200,-


PRODEJ VSTUPENEK INSANIA/SPAM Tour/Support: DRUTTY- koncert Ostrava -Barrák Music Club Ostrava prodej vstupenek Ticketstream

KOUPIT VSTUPENKY






Zaslat odkaz na kulturní akci INSANIA/SPAM Tour/Support: DRUTTY- koncert Ostrava -Barrák Music Club Ostrava na mail:
Váš e-mail:
E-mail příjemce:
Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?



Přidat kulturní akci Přidat koncert v Ostravě ZDARMA