DANIEL LANDA 50 - koncert v Ostravě

29.10.2018

Ostrava Aréna, Ruská 3077/135, Ostrava - Zábřeh



Popis akce DANIEL LANDA 50 - koncert v Ostravě

Velkolepá oslava životního jubilea Daniela Landy

Zpěvák Daniel Landa si přímo na své 50. narozeniny nadělí opravdu veliký dárek! Po 3 letech, kdy se mu podařilo svolat desítky tisíc fanoušků na svůj Velekoncert v pražských Letňanech, opět vystoupí před českým a slovenským publikem na 6 exkluzivních halových koncertech.

Připravuje se velkolepá show se speciálním pódiem uprostřed haly, které se vyrábí pouze pro toto narozeninové turné. Těšit se můžete na světelné a pyrotechnické efekty a také velkoplošné LED projekce, díky kterým budete mít stále skvělý výhled ze všech míst v hale.

Zazní všechny Landovy hity, které provázely celou jeho dosavadní hudební kariéru. Koncerty doprovodí vynikající rocková kapela složená z Landových dlouhodobých spoluhráčů a kamarádů. Jako pěvecký host vystoupí mladý talent Přemysl Pálek, hvězda nového uvedení Landova prvního muzikálu Krysař v Divadle Kalich.

Nenechte si ujít toto jedinečné turné, které se završí symbolicky posledním již beznadějně vyprodaným vystoupením v Praze přímo v den Landových 50. narozenin. O emoce nouze nebude.



Cena:od 490,-


PRODEJ VSTUPENEK DANIEL LANDA 50 - koncert v Ostravě -Ostrava Aréna, Ruská 3077/135, Ostrava - Zábřeh






Zaslat odkaz na kulturní akci DANIEL LANDA 50 - koncert v Ostravě -Ostrava Aréna, Ruská 3077/135, Ostrava - Zábřeh na mail:
Váš e-mail:
E-mail příjemce:
Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?



Přidat kulturní akci Přidat koncert v Ostravě ZDARMA